sympahr

Sympa HR

SympaHR flexibele internationale online HR software


HR software die bij je past.


Alle HR processen. Zoals u het wilt. Zonder hoge opstartkosten.

Alle functionaliteiten die je van HR software kunt verwachten. En meer. Meer dan 300 organisaties ervaren de voordelen van Sympa HR.
Volledig aanpasbaar.


Met de unieke Adaptive Cloud HR heb je de voordelen van een Cloud systeem maar dan met de volledige rechten om de HR software aan de wensen aan te passen. Geen enkel ander systeem laat zoveel zelf aanpassen. Dit scheelt consultancy tijd en geld en u hoeft geen programmeur te zijn om het te kunnen.

Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende verlof types zelf toevoegen, bevoegdheden per werknemer instellen, competenties toevoegen en zelfs elk veld in de software aanpassen.

Alles-in-1 voor iedereen.Sympa HR is volledige HR software welke alle HR processen samenbrengt. werving & selectie, personeelsadministratie, performance- en competentiemanagement.

Sympa gelooft dat HR software mensen helpt om zich beter te ontwikkelen. Daarom geeft Sympa standaard "Self-Service" functionaliteit aan alle werknemers, zonder extra kosten.


Snel en voordelig van start.Een van de unieke voordelen van Sympa HR is dat Sympa niet gelooft in maandenlange implementatieprojecten. Je kan binnen 24 uur aan de slag met de software.

In een workshop van een dag wordt de software verder geheel aan de wensen aangepast inclusief training. Dit scheelt veel tijd en kosten. Daar wordt u blij van.


Groeit mee, zelfs internatonaal!


Sympa HR is uitermate geschikt om mee te groeien. Zo kan je gemakkelijk meerdere afdelingen, dochterondernemingen, en zelfs internationale vestigingen allemaal binnen Sympa opnemen. Dit kan vaak niet met andere HR systemen maar wel binnen Sympa HR.

Sympa heeft klanten van 7 tot meer dan 7000 werknemers!.Neemt u svp contact op voor informatie en een offerte.

Wij verzorgen graag een persoonlijke presentatie, demo of een live proefomgeving zodat u zelf de software kunt zien en proberen.


meer informatie