hr

HR professionals

HR professionals voor tijdelijke inzet en consultancy


 
De tijdelijke inzet van een HR professional kent binnen HR & Payroll Group twee vormen: de allround HR professional en de HR professional met technische en inhoudelijke payroll kennis.

Beide type professionals bieden:
• Jarenlange relevante werkervaring in het HR vakgebied
• Goede communicatieve vaardigheden
• HBO en/of academisch werk- en denkniveau
• Betrokkenheid, zelfstandigheid en integriteit
  •  

Allround HR


De HR & Payroll Group heeft binnen het professional services team ervaren allround HR adviseurs en HR managers beschikbaar voor tijdelijke inzet bij bedrijven en organisaties in de zorg en overheid.

De HR/ P&O professionals kunnen op tijdelijke basis ingezet worden voor HR advies in de ruimste zin van het woord aan directie, lijnmanagement, werknemers en HR collega’s. Bijvoorbeeld bij zwangerschapsvervanging, ziekte, vacatures of HR projecten.

Op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

HR-payroll


De HR & Payroll Group heeft ook salaris professionals in dienst die op het snijvlak van HR en payroll actief zijn en de juiste opleiding hiervoor hebben.

Wij bieden consultants die ervaring hebben met juist de sociale en fiscale aspecten van ‘het hebben van personeel’. Want, naast het leveren van een correcte strook en goed HR advies dient de in- door- en uitstroom van medewerkers juridisch en organisatorisch gezien geheel correct te verlopen. Juist deze gecombineerde expertise maakt deze professionals waardevol bij reorganisatie, overname, oprichten van bedrijven, verzuimcase-management, issues met instanties en belastingdienst, etc.

 Brochure

  Payroll Group professional services  


meer informatie