bespaar-personeelskosten-met-de-salaris-scan

Bespaar personeelskosten met een scan

Blijf up-to-date en bespaar kostenHet HR- en salarisdomein in Nederland is een samenspel van veranderende wet- en regelgeving, intensieve administratieve verplichtingen en de ambitie om als onderneming de focus te leggen op talent en ontwikkeling van mensen.

Een interessant spanningsveld waarin HR & Payroll Group als specialist u kan helpen om duidelijkheid te scheppen en daadwerkelijk kosten te besparen. Is de wet- en regelgeving voor u een puzzel? Payroll Group legt de puzzelstukjes voor u op de juiste plek.

Doeltreffend onderzoek met resultaatPayroll Group heeft bewezen onderzoeken (scan) ontwikkeld waarmee wij in korte tijd de onderste steen boven kregen bij honderden bedrijven die u zijn voorgegaan.

Kenmerken van de scan:

  • Bewezen aanpak met vele tevreden klanten
  • Korte doorlooptijd van enkele uren tot dagen
  • Resultaat: kostenbesparing en verhoging van kwaliteit 


Soorten onderzoek (scan):


Salaris-scan

Een scan waarmee gegarandeerd een kostenbesparing wordt gerealiseerd zonder investering. Volgens de financieel directeur van één van onze opdrachtgevers: “Een kwaliteitsonderzoek naar de toepassing van sociale en fiscale wetgeving uitgevoerd door zeer ervaren consultants. Gepresenteerd in de vorm van een zeer waardevol adviesrapport.”


Salaris outsourcing scan

Een scan waarmee u aantoonbaar maakt wat uitbesteding van de salarisadministratie u wel of niet oplevert. Uitgedrukt in concrete bedragen en een percentage van het huidige kostenniveau. Rekeninghoudend met de omstandigheden en de uitgangspunten van uw eigen administratie en doelstellingen van uw organisatie. “Een gefundeerde vergelijkingscalculatie die wij hebben gebruikt bij de outsourcing business case.” Volgens de financieel directeur van één van onze opdrachtgevers. 

Werkkosten regeling

Een scan waarmee u ontdekt of uw organisatie al klaar is voor de invoering van de werkkostenregeling (WKR). Hoofd P&O van een zorginstelling: “Na de WKR scan wisten we zeker of de secundaire arbeidsvoorwaardenregeling nu wel of niet moest worden aangepast.”  Payroll Management Maturity Model

Een scan van de huidige situatie en biedt een gestructureerd plan van aanpak om uw salarisadministratie in ruime zin naar een hoger niveau te brengen. In een aantal heldere stappen naar een zichtbaar resultaat. Wij vroegen de financial controller van een internationale onderneming: “Wat wilt u met uw payroll organisatie en stakeholders bereiken?” Hij antwoordde: “Met invoering van het maturity model hebben wij een optimalisatiepad uitgezet waarmee we onderbouwd in gesprek kunnen gaan met onze stakeholders over de voordelen van efficiency en compliancy in de payroll.”


 

 

 meer informatie